Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο
Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο

Μυοκτονίες

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ, ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τι είναι;

Μυοκτονία είναι η διαδικασία μόνιμης καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση. Τα τρωκτικά αποτελούν πολύ μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου καθώς εκτός από τις καταστροφές που μπορεί να προκαλέσουν σε προϊόντα, υλικά, εγκαταστάσεις κ.α. αποτελούν και φορείς σοβαρών επιδημικών ασθενειών αφού μεταφέρουν πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς οι οποίοι είναι βλαβεροί για την ανθρώπινη ζωή και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, όταν ένα έντομο ή τρωκτικό κάθεται σε εστίες μολύνσεως (κόπρανα, ούρα, και άλλα παθογόνα βιολογικά απόβλητα λ.χ. βλέννες) και τους μεταφέρει σε άλλα μέσα από τα οποία μολύνεται ο άνθρωπος.

Τρόποι αντιμετώπισης:

Δολωματικοί Σταθμοί: Για την αντιμετώπιση τρωκτικών σε εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται διάφορα μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, επιλέγει τα σημεία τοποθέτησης και τον αριθμό των δολωματικών σταθμών, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε προσελκύουν και καταπολεμούν τα τρωκτικά που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα.
Οι δολωματικοί σταθμοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι και έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Προστατεύουν τα δολώματα από εξωτερικές καιρικές συνθήκες (βροχή, χαλάζι, αέρας) με αποτέλεσμα να παραμένουν ενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε άλλα ζώα και παιδιά, αφού κλείνουν και ανοίγουν με ειδικό κλειδί.
  • Δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στα τρωκτικά και καταναλώνουν τα δολώματα πιο εύκολα.

ΤΙΜΕΣ

Η τιμή για τις απεντομώσεις – απολυμάνσεις – μυοκτονίες δεν είναι συγκεκριμένες, αφού κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες. Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από 3 παράγοντες:

  1. Την ποσότητα και το είδος των υλικών που θα χρειαστεί η κάθε εφαρμογή(εντομοκτόνα, παγίδες, ποντικοφάρμακα κ.ά.)
  2. Ο όγκος των επιφανειών που θα πρέπει να καλυφθούν
  3. Το είδη του εντόμων που θα αντιμετωπιστούν.

Για παραπάνω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Απεντόμωση >

Απεντόμωση είναι η διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από την εισβολή / είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Απολύμανση >

Εξόντωση των μικροοργανισμών που προέρχονται από μεταδοτικά νοσήματα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή και μολύνουν χώρους και αντικείμενα.

Μυοκτονία >

Μυοκτονία είναι η διαδικασία μόνιμης καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση.