Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο
Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο
    Fytilas > Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ, ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Τι είναι;

Απολύμανση είναι η μέθοδος ή μάλλον τα διάφορα μέσα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξόντωση των μικροοργανισμών που προέρχονται από μεταδοτικά νοσήματα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή και μολύνουν χώρους και αντικείμενα. Η απολύμανση γίνεται με φυσικά ή χημικά μέσα, τα οποία είναι ισχυρώς μικροβιοκτόνα και επιβλαβή ή τοξικά αντίστοιχα για τους ζώντες οργανισμούς, γι’ αυτό χρησιμοποιούνται μόνο για χώρους και  αντικείμενα.

 

Τι καταπολεμά;

Η απολύμανση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό με αντλία χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.

Πότε γίνονται οι απολυμάνσεις – απεντομώσεις;

Η απολύμανση – απεντόμωση είναι απαραίτητη να γίνεται 2 φορές τον χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο), σε οικοδομές, διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ιδιωτικοί χώροι ΕΚΤΟΣ των χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος μιας και αυτές είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Βεβαίως αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ευρύτερη περιοχή και οι καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία).

Στους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος η συχνότητα διαφέρει και πρέπει να γίνετε σε πολύ μικρότερα χρονικά διαστήματα, λόγω της ιδιαιτερότητάς τους ( από 1 έως 2 μήνες).

ΤΙΜΕΣ

Η τιμή για τις απεντομώσεις – απολυμάνσεις – μυοκτονίες δεν είναι συγκεκριμένες, αφού κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες. Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από 3 παράγοντες:

  1. Την ποσότητα και το είδος των υλικών που θα χρειαστεί η κάθε εφαρμογή(εντομοκτόνα, παγίδες, ποντικοφάρμακα κ.ά.)
  2. Ο όγκος των επιφανειών που θα πρέπει να καλυφθούν
  3. Το είδη του εντόμων που θα αντιμετωπιστούν.

Για παραπάνω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Απεντόμωση >

Απεντόμωση είναι η διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από την εισβολή / είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Απολύμανση >

Εξόντωση των μικροοργανισμών που προέρχονται από μεταδοτικά νοσήματα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή και μολύνουν χώρους και αντικείμενα.

Μυοκτονία >

Μυοκτονία είναι η διαδικασία μόνιμης καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση.