Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο
Δ Τσετινέ 3 Κομοτηνή
Όλο το 24ωρο
    Fytilas > Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Μυοκτονίες

Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Μυοκτονίες

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ/ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ/ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Ο φάκελος Απεντόμωσης Απολύμανσης είναι αναγκαίος για όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς εξαιρέσεις. Ουσιαστικά είναι ένας φάκελος που περιέχει έγγραφα, αρχεία και βεβαιώσεις και είναι ένα σημαντικό τεκμήριο όλων των εφαρμογών και εργασιών έναντι των εντόμων και παθογόνων μικροοργανισμών για οποιονδήποτε ελεγκτικό Φορέα (π.χ. ΕΦΕΤ). Συγκεκριμένα ο Νόμος ορίζει πως οποιαδήποτε επιχείρηση Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καλείται με την έναρξη λειτουργία της να συνάψει συνεργασία με μια Αδειοδοτημένη Εταιρία Απεντομώσεων Απολυμάνσεων από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο φάκελος Απεντόμωσης Απολύμανσης είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται σε όλες τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο τρόφιμα και ποτά (Επιχειρήσεις Μαζικής εστίασης, Κάβες, Σουπερμάρκετ, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Ξενοδοχεία, Οίκοι Ευγηρίας, Αρτοποιία, Καταστήματα Ψιλικών ειδών, Οπωροπωλεία, Καφεκοπτεία, Νοσοκομεία, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Κυλικεία κ.α.). Τέλος, με βάση την Ελληνική αλλά και Διεθνή Νομοθεσία (93/43/ΕΟΚ) & (ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/2000) αλλά και τις σχετικές οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ ο φάκελος Απεντόμωσης και Απολύμανσης πρέπει να ενημερώνεται μετά από κάθε εφαρμογή.

ΤΙΜΕΣ

Η τιμή για τις απεντομώσεις – απολυμάνσεις – μυοκτονίες δεν είναι συγκεκριμένες, αφού κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες. Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από 3 παράγοντες:

  1. Την ποσότητα και το είδος των υλικών που θα χρειαστεί η κάθε εφαρμογή(εντομοκτόνα, παγίδες, ποντικοφάρμακα κ.ά.)
  2. Ο όγκος των επιφανειών που θα πρέπει να καλυφθούν
  3. Το είδη του εντόμων που θα αντιμετωπιστούν.

Για παραπάνω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Απεντόμωση >

Απεντόμωση είναι η διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από την εισβολή / είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Απολύμανση >

Εξόντωση των μικροοργανισμών που προέρχονται από μεταδοτικά νοσήματα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή και μολύνουν χώρους και αντικείμενα.

Μυοκτονία >

Μυοκτονία είναι η διαδικασία μόνιμης καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ, ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.